Brrr, wat is het weer koud in Nederland! Het wordt steeds eerder donker, er staat een koude, gure wind en er is zelfs al sneeuw gevallen. Wat is er dan lekkerder dan in jouw heerlijke warme bed te kruipen? Vooral als jij net een gaaf, nieuw dekbed hebt gekocht. Eerst heerlijk wassen met jouw favoriete wasmiddel en daarna genieten in een heerlijk warm, leuk opgemaakt bed.

Wij hebben veel verschillende soorten dekbedovertrekken in ons assortiment, voor tweepersoonsbedden, kinderen en wij hebben zelfs lits-jumeaux dekbedovertrekken. Wij hebben voornamelijk veel kleurrijke printjes of dekbedovertrekken met leuke afbeeldingen. Zo creëer je direct een gezellige, warme sfeer in je slaapkamer. Daarnaast hebben wij ook erg leuke slaapkamer en kinderkamer accessoires in ons assortiment. Kijk snel eens rond op onze webshop!

Omdat wij weten dat een dekbedovertrek best prijzig kan zijn willen wij jou tegemoet komen! Wij bieden jou een korting aan van 5%. De korting krijg je door gebruik te maken van de volgende kortingscode: Couponcode5 Als je deze kortingscodes aan het einde van je bestelling invoert wordt de korting automatisch verrekend. Hieronder laten we zien hoe gemakkelijk het is.

Voer bij Kortinscode* de couponcode in : Couponcode5

 

Hierna kun je gewoon klikken op door naar afrekenen. Dan opent er een volgend scherm:

Zoals je ziet is de korting direct verwerkt en is de couponcode toegepast! Als u vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald kunnen wij het dezelfde dag nog verzenden! (dit geldt alleen voor werkdagen) In 98% van de gevallen wordt je bestelling al de volgende dag bij je aangeboden!